Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Celebrem els 10 anys d’uskGirona

octubre 21 / 10:00 13:15 CEST

Hola, Sketchers de Girona (i simpatitzants, que en sou molts)!
Ens complau informar-vos que estem preparant una trobada commemorativa dels deu anys de la creació del nostre grup, i que està prevista que tingui lloc el dia 21 d’octubre d’enguany. La seu de la trobada serà el Claustre de la Mercè, i, tot i que encara no és d’un programa definitiu, us en fem arribar cinc cèntims.


La Jornada serà al matí del dia esmentat i s’iniciarà i acabarà a l’Escola Municipal d’Art de Girona, a la Mercè, on, gràcies a la iniciativa d’un grup d’artistes que llavors, l’any 2013, feien formació en les seves aules, va néixer el grup USK Girona.
Aquesta serà una trobada de dibuix clàssica, que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 13.15, amb la foto final.

La idea és dibuixar punts emblemàtics de Girona, com les muralles, que queden molt a prop, o el Pont de Pedra. Tot i que queda més lluny, la catedral, Galligants, les cases del Riu, o les del barri de Sant Narcís, són suggeriments que poden anar bé. Més endavant mirarem de fer un llistat d’aquells llocs on podeu fer bonics sketchs. És clar que també les dependències del claustre de la Mercè seran un marc bonic per dibuixar. Com sempre, podem dibuixar en qualsevol punt de la ciutat, Girona és una preciosa ciutat que ofereix moltes possibilitats.


També hi haurà alguns tallers que tindran un petit cost per aquells que hi participin: Instructors: Lluís Bruguera (@argent_viu), Lluïsot (@lluisot_barcelona) i Teresa Saumell (@teresasaumell)


Ens agradaria que tots els que ens heu acompanyat durant aquesta desena d’anys, i que heu fet possible arribar fins aquí, hi fóssiu presents. Reserveu la data al vostre calendari! 
Bé, qualsevol dubte o pregunta podeu fer-ho al nostre correu girona.urbansketchers@gmail.comPròximament s’obriran les inscripcions i us continuarem informant!

DIA: dissabte 21 d’octubre

HORARI: de les 9:20h

FOTO FINAL: 13:15h

LLOC: Claustre de la Mercè

UBICACIÓ: https://maps.app.goo.gl/Ny76VzepnK98ouT68 

POBLACIÓ: Girona