Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

10 anys del simposi d’Urbansketchers a Barcelona

juny 9 / 0:00 juny 11 / 0:00 CEST

Tal i com vam comentar a l’assemblea extraordinària de Nadal, aquest proper 2023 farà 10 anys del simposi d’Urbansketchers a Barcelona l’any 2013 i hem pensat que seria una molt bona excusa per celebrar-ho i organitzar un cap de setmana de trobada per dibuixar, fer tallers, escoltar xerrades i el que sen’s acudi!

Les dates seran el 9-10 i 11 de juny i l’estructura plantejada de manera inicial (provisional)seria aquesta: 

DIVENDRES 9 junyDISSABTE 10 junyDIUMENGE 11 juny
Sketchwalk + trobada obertatallers + sketchwalks matí Sketchwalk obert: Sant Pau recinte Modernista + Sagrada Familia (?)
Registre i recollida de documentació tallers + sketchwalks tarda
Sketchakucha + drinkanddraw (?)

Ja hem fet un primer contacte amb algunes entitats que s’han ofert a col·laborar (com el Reial Cercle Artístic i el MACBA a qui estem molt agraïts), però encara queda molta feina per fer. 

És per això que fem una crida a col·laborar de 3 maneres diferents, en funció de la disponibilitat de cadascú: 

1. FORMAR PART DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA:  Implica reunions (presencials i/o virtuals) cada 15 dies, seguiment i contacte setmanal, propostes i contactes de possibles activitats a realitzar, contacte amb talleristes, organització de les localitzacions i tot el que pugui implicar el disseny i la organització de l’esdeveniment. 

La primera reunió serà el dijous 12 de gener, a les 19h, presencialment. 

Qui estigui interessat es pot inscriure AQUÍ

2. VOLUNTARI PER AJUDAR I COL·LABORAR (tasques per determinar) EL CAP DE SETMANA DEL 9-11 DE JUNY:  Implica estar disponible aquell cap de setmana (els 3 dies o els que es puguin) i segurament assistir a les reunions informatives prèvies poc abans del esdeveniment. 

Qui estigui interessat es pot inscriure AQUI

3. VOLUNTARI PER COL·LABORAR PUNTUALMENT (amb aquest esdeveniment o en general amb el funcionament de USkBarcelona): Aquí fem una crida als socis que tinguin coneixements de temes que puguin ser útils al funcionament de l’associació i que ens permetin créixer i funcionar millor de cara al futur. La idea és que siguin com “consultors” a qui des de la Junta o des de la Comissió del 10è poguem contactar per temes puntuals en funció de la seva disponibilitat. Només implica poder ser contactat per temes concrets. 

Qui cregui que pot ajudar de manera puntual o que pot estar disponible per consultes es pot inscriure AQUÍ

Els formularis estaran actius i oberts per que us aneu apuntant, el que és més urgent de concretar és el tema de la Comissió organitzativa, que té la primera reunió la setmana que ve. 

Us anirem mantenint informats, però guardeu-vos les dates!! 

Ens veiem dibuixant, 

Junta USkBarcelona